Over Mij

 

 

Zowel mijn verleden als mijn huidige leven, staan in het teken van “veel verschillende activiteiten ondernemen”. Niet omdat ik dit zo bewust heb uitgestippeld. Ik denk dat ik onbewust wist dat ik hiermee veel mensen zou ontmoeten. En veel mensen ontmoeten betekent veel verbinden. Atijd goed! 

Ik ben mede-eigenaar van het bedrijf Memories Uitvaartmuziek waarmee we live muziek verzorgen tijdens de begrafenis, crematie of herinneringsbijeenkomst. Tevens doe ik het management van gitarist/zanger Peter Krako.

In het verleden heb ik in binnen- en buitenland in diverse functies en in diverse branches gewerkt. Van accountmanager in de IT, tot stewardess bij Martinair en van de buitendienst bij een uitzendbureau tot aan eventmanager bij een evenementenbureau.

“Work hard

stay humble”

 

Bron: onbekend

Neem Contact Op
Aisha Krako-Bransen

Aisha Krako-Bransen

Belangrijkste waarden: Leven met passie, hard werken, plezier hebben & zingeving.

Een overzicht van mijn werkzaamheden, huidig en verleden, volgt hieronder.

 

Huidige activiteiten

Live uitvaartmuziek bij crematie, begrafenis

Memories Uitvaartmuziek

Management gitarist, zanger, bandleider Peter Krako

Peter Krako

Vrouwelijke ondernemers inspireren versterken elkaar

Business Met Bubbels

Lokaal en wereldwijd belangeloos inzetten voor het goede doel

Lionsclub Oostergoo

Memories Uitvaartmuziek

Na het behalen van mijn opleiding Bachelor Vrijetijdsmanagement (Leisure Management) aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden, staat mijn ondernemersleven op een laag pitje.

Het gezinsleven krijgt, onder andere door de goede carrière van mijn echtgenoot, nu voorrang. Toch loop ik met het idee rond om Chinese toeristen naar Friesland te halen en rond te leiden. Ondanks het feit dat ik 25% Chinees ben (ja je zou het niet zeggen), blijken de cultuurverschillen en taalbarrière te groot. Ook de start van een cursus Mandarijn blijkt een kloof niet te dichten. 

Mijn ondernemershart begint steeds meer te kloppen en ik wil weer wat gaan doen, het liefste met Peter want naast het runnen van een gezin kunnen wij goed samenwerken. Prompt wordt hij in deze periode wederom gevraagd om op een uitvaart te spelen. Ineens viel het kwartje: dit gaan wij samen doen.

Mijn man Peter is professioneel muzikant; gitarist / zanger en dus weten mensen hem te vinden voor het maken van live muziek. In het najaar van 2015 slaan wij de handen ineen en maken wij een professioneel bedrijf van het maken van live muziek tijdens de uitvaart en herinneringsbijeenkomst. Memories Uitvaartmuziek is geboren. Peter heeft als zanger en gitarist een geweldige groep van muzikanten onder zijn hoede. Ik ben de contactpersoon voor families, uitvaartbegeleiders, uitvaartmuzikanten en ook personen die zijn hun eigen uitvaart aan het organiseren zijn. Het verzorgen van live uitvaartmuziek is een dankbare rol want muziek is emotie en live muziek doet hier nog een schepje bovenop. 

www.memoriesuitvaartmuziek.nl 

Management Peter Krako

Peter Krako speelt als gitarist / zanger samen met artiesten zoals Willeke Alberti, Elske DeWall en Johnny Logan.

Bij een aantal van deze artiesten is hij ook bandleider. Daarnaast is Peter arrangeur en geeft hij muziek- en gitaarles.

Het is erg leuk om het management te doen van Peter zodat we ook als echtpaar zakelijk met elkaar verbonden zijn.

www.peterkrako.nl 

Business Met Bubbels

“Hoe kun je vanuit je eigen kracht andere sprankelende vrouwelijke ondernemers versterken?” Dit is de hoofdvraag die Jessica Monsma en ik ons stelden toen we Business Met Bubbels oprichtten. Vanaf november 2019 komt een groepje “kickass” ladyboss chicks bij elkaar en bespreekt uiteenlopende onderwerpen waar we allen serieus mee aan de slag gaan en wat echt een navolging krijgt. De term bubbels heeft te maken met de luchtigheid die serieus zakendoen altijd moet hebben wat ons betreft. De bubbels van het leven én een om te poppen want het leven moet je vieren!

www.businessmetbubbels.nl

Lionsclub Oostergoo 

Lions zetten zich lokaal en wereldwijd belangeloos in voor het goede doel. Door te denken en werken vanuit zeer uiteenlopende professies versterken zij elkaar. Sinds 2018 ben ik lid van Lionsclub Oostergoo, een gemengde club mooie mensen met een diverse achtergrond. Regelmatige organiseren we een activiteit voor het goede doel. De jaarlijkse zeilcup, meehelpen bij de voedselbank en bomen planten bij een basisschool zijn enkele voorbeelden.

www.facebook.com/lionscluboostergoo

Wereldlichtjesdag Leeuwarden

Jaarlijks worden wereldwijd overleden kinderen herdacht op Wereldlichtjesdag. Dit doen we op de tweede zondag van december. Om 19:00 uur lokale tijd worden de namen genoemd en wordt het licht ontstoken. Vanwege de verschillende tijdzones op aarde, ontstaat er zo een kring van licht. Kort of lang geleden; met gedichten, live muziek en een gesproken woord, denken we aan hen die we nooit mogen vergeten. Judith Tolsma, rouw- en verliesbegeleider, Jessica Monsma, uitvaartbegeleider en ik organiseren Wereldlichtjesdag in Leeuwarden. Locatie Koepeltheater.

www.wereldlichtjesdagleeuwarden.nl