Fysiek

De creatieve ideeën die ik heb komen het beste naar buiten als ik uitgerust, fris en helder ben. Met een goede nachtrust, degelijke voeding en regelmatige beweging probeer ik mijn basis zuiver te houden.

Wandelen met de hond, yoga en hardlopen helpen mij hierbij. Een tijdelijke break van de gezellige sociale borrel, aan alcoholpauze, blijkt een vruchtbare bodem voor mijn fitheid.

Ontwikkeling

Leergierig als ik ben, vind ik het belangrijk om mijn hersenen te blijven voeden met informatie. Sinds mijn kinderjaren ben ik verzot op lezen en ik zal kennis blijven vergaren tot in lengte van dagen.

Vooral onderwerpen die mijn ondernemerschap kunnen ondersteunen en kennis over de diepere zin van het leven hebben mijn voorkeur.

Zingeving

Om voldoening uit het leven te halen ben ik ervan overtuigd dat zingeving belangrijk is. In welke vorm dan ook. Meditatie, dankbaar zijn en positieve gedachten helpen mij ontzettend om mijn ziel te voeden.

Het enige dat te beïnvloeden is, is het hier & nu. Wat mij betreft staan de wetenschap en het zielsleven niet haaks op elkaar maar zijn hetzelfde. Gelukkig gaan we van een ego naar een hartgedragen bewustzijn.

Naar Binnen

De weg naar “binnengaan” is een route dat gepaard is gegaan met de onzekerheid van het onbekende. En zo’n beetje elke emotie die er bestaat, lol. Alhoewel je alleen zelf je eigen pad kunt bewandelen , heb ik het wel nodig gehad om me laten te inspireren door anderen. Hieronder quotes van personen die veel voor mij hebben betekend. Vanuit hun visie en denkwijzen distileer ik wat voor mij relevant is en maak er mijn eigen brouwsel van.

Laat je gaan in je fantasie, word weer de dromer, de visionair die je ooit was.

Pamela Kribbe

The deepest secret is that life is not a process of discovery, but a process of creation. You are not discovering yourself, but creating yourself anew. Seek therefore, not to find out Who You Are, but seek to determine Who You Want to Be.

Neale Donald Walsch

Het gaat om de werkelijke verbinding maken met jezelf. Van herkenning, erkenning, naar gedragsverandering.

Gerda Petersen

Jouw licht is origineel, het is inspirerend en het verwarmt andere mensen.

Jeshua

The journey begins with a choice to get up, step out out and live fully.

Oprah Winfrey

You don’t learn to walk by following rules. You learn by doing, and by falling over.

Richard Branson